­

Vitaliteits­coaching­/­training

Als werkgever is het belang­rijk dat medewerkers niet alleen vitaal zijn, maar zich ook bewust zijn van hun gezond­­heid en energie­level in relatie tot hun werk. Vitale mede­werkers ervaren meer werk­plezier, zijn productiever en minder vaak ziek. Medewerkers die weten dat ze zich niet altijd lekker en energiek voelen op hun werk, kunnen daar bewust invloed op uitoefenen. Om de balans weer te herstellen, al dan niet in samen­werking met de werkgever. Zo kun je ziekte­verzuim voorkomen en hou je tevreden mede­werkers die met plezier naar hun werk gaan.

Een vitaliteits­workshop biedt een eerste stap in bewust­wording. Voor degenen die zich vitaler en energieker willen voelen, bieden we extra begeleiding en onder­steuning, zodat ze hun persoon­lijke vitaliteits­doelen ook werkelijk gaan bereiken.

Voor deze work­shops heb ik een mooie samen­werking met Fysiotherapie Apeldoorn | Fysiotherapie Houwer & Ruijs (fysiotherapiehouwerenruijs.nl), zodat er ook aandacht en expertise is voor het fysieke aspect.

Vitaliteitstrainingen zijn altijd maat­werk­trajecten en worden volledig afgestemd op jouw team of jullie organisatie.

Ben je op zoek naar een eerste stap richting meer vitaliteit en minder ziekte­verzuim op de werkvloer?