­

Loopbaan­begeleiding

  • Sta je op een kruispunt in je leven of aan het begin van een nieuwe levensfase? Zoek je een baan waar ruimte is voor je ambities, maar waar je ook tijd en aandacht over­houdt voor je gezin, mantel­zorg­taken, vrij­willigers­werk, hobby’s en jezelf?
  • Moet je nog 10 jaar werken en twijfel je of je dat in je huidige werk wil en kan vol­houden? Wat is dan een volgende stap in werk? Hoe vind je een baan waar je de komende 10 jaar weer fluitend naar toe gaat?
  • Misschien ben je nog jong en heb je al een aantal banen gehad waar je geen energie van kreeg en ben je toe aan een baan die past bij wat jij belangrijk vindt?
Een baan die nu bij je past

Voor inspirerende en prak­tische loopbaan­­bege­leiding ben je bij mij aan het juiste adres. Met een lichaams­bewuste bena­dering nemen we een reis door jouw ver­leden, heden en toe­komst. We stellen jouw talenten centraal, talenten die je van nature hebt, je sterke kanten en hoe je dit op een natuur­lijke manier al inzet om dingen aan te pakken en op te lossen. De loopbaan­begeleiding zorgt dat je echt werk maakt van je volgende stap, je zoekt uit wat past en wat niet. Zo krijg je inzicht in je vervolgstap en ga je met her­nieuwde energie op zoek naar het werk waar je warm voor loopt.

Human Design profiel

We integreren vaak een Human Design profiel in de loop­baan­begeleiding. Omdat het je inzicht geeft in jouw unieke manier van besluiten nemen en datgene wat je van nature makkelijk afgaat. Deze inzichten gebrui­­ken we om je drijf­veren inzichtelijk te maken, maar het geeft ook prak­tische handvatten die je bijvoorbeeld in je profiel op een cv kunt gebruiken of in een netwerk gesprek. Lees meer

Hoe ziet een loopbaan traject eruit:
  • 5 coachgesprekken
  • Human Designprofiel
  • Praktische opdrachten om thuis aan te werken
  • Ook cv, LinkedIn en sollicitatie­brief kunnen onder­deel zijn
  • Een plan van aanpak om te komen tot de baan die je wenst.
Wat levert een traject jou op:

Inzicht in jezelf met al je talenten. Je leert meer op je gevoel te vertrouwen, waardoor je beter bij jezelf kunt blijven. Nieuwe inspiratie en een praktisch plan van aanpak hoe de baan die je wenst te verkrijgen.

Kosten € 1025,-

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van werk dat 100% bij jou en je huidige levensfase past?