­

Human Design profiel.

Als je meer vanuit je gevoel dan vanuit je hoofd wilt beslissen of geïnte­resseerd bent in Human Design, dan is een Human Design profiel iets voor jou.

Human Design gaat over wie je in essentie bent . Het laat je o.a. zien wat voor jou de juiste wijze van beslissen is. Wat jou uniek maakt en tot welke energie en kwali­­teiten je van nature altijd toegang hebt. Tot welke kwali­teiten jij je aan­getrokken voelt, maar die niet persé bij jou horen.

Wat gaat van nature makkelijk

Human Design is een praktisch instrument dat je uitnodigt om je keuzes af te stemmen op je lichaams­bewustzijn. Het leert je om meer vanuit je gevoel keuzes te maken, waardoor je energie niveau op orde blijft en je meer in flow bent. Ook het inzicht in de talenten die je van nature hebt, sterke kanten waar je je niet altijd bewust van bent, zijn prettig om inzichtelijk te hebben. Deze kun je meenemen in het maken van een plan van aanpak om de baan te bemach­­tigen waar je warm voor loopt. Of voor het inzetten bij persoonlijke issues waar je tegen aan­loopt. Je zult zien dat je een aantal van deze kwaliteiten al inzet om dingen aan te pakken en op te lossen. Het geeft ontzet­tend veel inzicht in je zelf en de manier waarop jij de zaken aanpakt in je leven.

Ik heb een opleiding gevolgd in Humandesign en ben er heel enthousiast over. Ik ben geen analist, maar kan je op een praktische en inspi­reren­de wijze inzicht geven in jezelf. Het is een sessie van een uur, waarin we het profiel bespreken en uiter­aard heb ik dat profiel voor je uitgewerkt om mee te nemen.

Human Design is een systeem dat verschillende oude wijsheden en moderne wetenschap bij elkaar brengt. Het combineert elementen van de Chinese I’Ching, de Levensboom van de Kaballa, Astrologie, de Hindu Chakraleer en Quantum Fysica samen in één systeem. Het systeem draait allemaal om energie uitwisseling. Hoe gaat iemand om met energie, hoe is de uitwisseling tussen een persoon en de rest van de wereld? Een Human Design profiel geeft hier op persoonlijk niveau inzicht in.

Ik werk dit profiel voor je uit in relatie tot je loopbaan. Je strategie wordt duidelijk en hoe jij meer vanuit je gevoel kunt beslissen. Maar ook je eigen­schappen en de manier waarop jij de zaken van nature graag aanpakt. Jouw profiel gaat natuurlijk vooral over jezelf en hoe je goede keuzes kunt maken, niet alleen in loop­baan, maar in alles wat je tegen­komt in het leven.

In een gesprek bespreken we dit profiel en de mogelijk­heden die het je eventueel biedt.

Kosten: € 200,-

Heb jij ook graag inzicht in de talenten waar je van nature toegang tot hebt?