Referenties

Sara

Belinda heeft mij geholpen mijn belem­meren­de gedach­ten inzich­telijk te maken en hoe ik deze kan om­buigen naar gedach­­ten die mij helpen. Daarnaast heeft ze me laten ontdek­ken wat mijn kwali­teiten  en energie­­­gevers zijn en wat ik te bieden heb op de arbeids­­markt. Hierdoor ben ik meer in mijn kracht gaan staan en heb ik meer zelf­ver­trouwen gekregen. Door middel van goede gesprek­ken en prak­tische oefenin­gen hebben we samen in kaart kunnen brengen welke richting ik op wil gaan en heb ik ook een baan gevonden die daar bij past. Ook zijn mij concrete hand­vatten gegeven hoe ik mijn CV en motivatie­pitch kan verbeteren. Belinda is een warme en betrokken persoon­lijk­heid, ze neemt de tijd om met je mee te kijken en te zoeken naar oplos­­­singen die out-of-the-box zijn.

Marieke

Mijn ervaring bij Belinda is heel fijn. Ik begon hier met weinig moti­vatie om naar nieuw werk te zoeken naar veel afwijzin­­­gen. Zij heeft vooral gekeken naar waar ik gelukkig van werd en wat mijn moti­va­toren zijn. Ik heb altijd een heel fijn gevoel gehad tijdens de gesprek­­­ken en het heeft geholpen! Ik heb mijn moti­­va­tie weer terug gevon­den en heb een dui­delijker doel wat ik met mijn loopbaan wil en ik ben inmid­dels begon­nen bij mijn eerste baan. Ik zou haar iedereen aan­raden die even vast zit in zijn/haar loop­baan. Als ik in de toekomst weer even vast­loop dan kom ik zeker weer terug. 

Ilse

Je hebt mij in laten zien hoe mooi mijn leven is. Positi­viteit staat nu voor mij bovenaan. Hoe ik dat heb geleerd? Belinda heeft gesprek­ken met mij gevoerd en mij daarnaast ook oefenin­gen laten doen die betrek­­king hadden op hoe ik mij voelde. Hierdoor kwam ik erachter dat ik niet overal invloed op kan hebben  en bepaalde zaken daarom ook los moet gaan laten. Ik moest gaan beden­ken waar ik gelukkig van wordt en dan doelen op gaan stellen om het geluk weer terug te kunnen vinden. Ze heeft mij geleerd stap voor stap bezig te gaan. Ik heb nu het wandelen weer opge­pakt en ben gezonder gaan eten. Ik geniet van de mooie momen­ten met mijn gezin en ben ook dank­baar voor deze momen­­ten. Er is weer geluk en rust in huis.Ik ben trots op mezelf! En daar ben ik Belinda heel dank­­baar voor. 

Jorik

Mijn ervaring met loop­baan­coach Belinda is erg positief. We zijn constructief en open gestart met een kennis­making. Vervolgens door middel van kriti­sche gesprekken met tussen­door “huiswerk­opdrach­ten”, van een breed scala kunnen trechteren naar duidelijke voor­keuren. Middels de gesprek­ken, opdrach­ten en soms uit mijn comfort zone stappen heb ik een gedegen keuze kunnen maken waarbij ik intrin­siek gemoti­veerd ben en dicht bij mezelf blijf.  

Anka

Na het niet verlengen van mijn contract kwam ik via het UWV in een loopbaan­traject bij Belinda Blikman terecht. Vanaf ons eerste online kennis­makings­gesprek voelde ik me meteen op mijn gemak bij haar, en dat gevoel werd alleen maar sterker toen we elkaar face-to-face ontmoetten.

Belinda gaf me verschil­­lende opdrach­ten om inzicht te krijgen in mijn vaardig­heden en levens­lijn, wat zowel leuk als intens was. Tijdens onze gesprek­ken vertelde ik haar over mijn wens om een eigen bedrijf te starten. Belinda moedigde me aan deze wens serieus te onder­zoeken en zo begon ik met het schrijven van een onder­nemings­­plan. Dankzij haar bege­leiding ben ik na het afloop van ons traject mijn eigen bedrijf begon­nen. 

Ze stelde voor mij ook een Human Design op, wat ik erg interessant vond. Dit gaf me nog meer inzicht in mezelf en hoe ik in elkaar steek. Vanaf ons eerste gesprek voelde ik me meteen op mijn gemak bij Belinda. Ze is ontzet­tend empa­thisch en weet precies wat iemand nodig heeft, en past haar traject daar­op aan. Haar aanpak is niet alleen profes­sioneel, maar ook warm en onder­steunend. Ze stelde de juiste vragen en hielp me uiten wat ik al in gedachten had. Ik voelde me altijd gehoord en begrepen. 

Ik heb Belinda inmiddels ook aan­be­volen aan een vriendin, omdat mijn ervaring zo positief was en ik zeker weet dat ze ook anderen net zo goed kan helpen als ze mij heeft geholpen. Belinda is een fantas­tische coach bij wie je echt jezelf kunt zijn. 

Reik

In het leven lopen dingen vaak anders dan jezelf geplant of gedacht hebt.

Als dit gebeurt in je loopbaan en je even “buitenspel” staat zakt de moet je snel in de schoenen. Je kunt dan steun en een zetje in de goede richting gebruiken. Dit heb ik mogen ervaren bij Belinda. Zij heeft mij andere inzichten gegeven in hoe de markt en ikzelf in elkaar zit. Door de andere manier van kijken naar mijn situatie heeft Belinda mij zelfvertrouwen gegeven. Belinda kan als je ervoor openstaat HumanDesign als hulpmiddel gebruiken om jou persoonlijke profiel te vormen. De inzichten die dit mij gegeven heeft gebruik ik nu dagelijks. Nooit gedacht dat deze kijk op jezelf, mij zoveel zou brengen. Belinda gebruikt haar netwerk om jou verder te helpen wat mij fijne en nieuwe contacten heeft opgeleverd. Dus het thuis komen te zitten heeft mij in contact gebracht met Belinda en dit contact heeft mij veel gebracht.

Kiran

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging op werkgebied, kwam ik bij Belinda terecht. Door haar vriendelijk en persoonlijke werkwijze ben ik op het goede spoor gekomen en heb ik ook meer over mezelf geleerd. Ik kan iedereen haar aanbevelen die met vragen zit omtrent loopbaan. 

Tijdens mijn zoektocht naar wat ik nou echt wil en waar ik behoefte aan heb kwam Belinda verrassend en ontzettend aangenaam om de hoek kijken. Ze houdt een praktische maar ook een emotionele spiegel voor je waardoor je inzichten krijgt die je niet snel van iemand anders krijgt. Dankzij haar aangename open, warme en humoristische manier van gesprekken voeren was er voor mij weinig tijd nodig om mij op mijn gemak bij Belinda te voelen. 

Waar ik eerst erg zoekende was van wat ik nu wil of moet doen heeft Belinda mij door middel van enkele gesprekken mij ertoe geholpen om gerichter aan de slag te gaan waar ik mee aan de slag wil gaan. Ook mede door de betrokkenheid van Belinda heeft zij andere deuren voor mij open gedaan waar ik haar erg dankbaar voor ben.

Referenties.

Sara

Belinda heeft mij geholpen mijn belem­meren­de gedach­ten inzich­telijk te maken en hoe ik deze kan ombuigen naar gedach­ten die mij helpen. Daarnaast heeft ze me laten ontdek­ken wat mijn kwali­teiten  en energie­gevers zijn en wat ik te bieden heb op de arbeids­markt. Hierdoor ben ik meer in mijn kracht gaan staan en heb ik meer zelf­ver­trouwen gekregen. Door middel van goede gesprekken en prak­tische oefenin­gen hebben we samen in kaart kunnen brengen welke richting ik op wil gaan en heb ik ook een baan gevonden die daar bij past. Ook zijn mij concrete hand­vatten gegeven hoe ik mijn CV en motivatie­pitch kan verbeteren. Belinda is een warme en betrokken persoon­lijkheid, ze neemt de tijd om met je mee te kijken en te zoeken naar oplos­singen die out-of-the-box zijn.

Marieke

Mijn ervaring bij Belinda is heel fijn. Ik begon hier met weinig moti­vatie om naar nieuw werk te zoeken naar veel afwijzin­gen. Zij heeft vooral gekeken naar waar ik gelukkig van werd en wat mijn motiva­toren zijn. Ik heb altijd een heel fijn gevoel gehad tijdens de gesprek­ken en het heeft geholpen! Ik heb mijn moti­vatie weer terug gevon­den en heb een dui­delijker doel wat ik met mijn loopbaan wil en ik ben inmid­dels begon­nen bij mijn eerste baan. Ik zou haar iedereen aan­raden die even vast zit in zijn/haar loop­baan. Als ik in de toekomst weer even vast­loop dan kom ik zeker weer terug. 

Ilse

Je hebt mij in laten zien hoe mooi mijn leven is. Positi­viteit staat nu voor mij bovenaan. Hoe ik dat heb geleerd? Belinda heeft gesprekken met mij gevoerd en mij daarnaast ook oefenin­gen laten doen die betrek­king hadden op hoe ik mij voelde. Hierdoor kwam ik erachter dat ik niet overal invloed op kan hebben  en bepaalde zaken daarom ook los moet gaan laten. Ik moest gaan bedenken waar ik gelukkig van wordt en dan doelen op gaan stellen om het geluk weer terug te kunnen vinden. Ze heeft mij geleerd stap voor stap bezig te gaan. Ik heb nu het wandelen weer opge­pakt en ben gezonder gaan eten. Ik geniet van de mooie momenten met mijn gezin en ben ook dank­baar voor deze momen­ten. Er is weer geluk en rust in huis.Ik ben trots op mezelf! En daar ben ik Belinda heel dank­baar voor.