Over mij

­

BELINDA BLIKMAN

Even kort iets over mijzelf. Ik ben getrouwd met Albert en samen hebben we 3 kinderen. Ik woon op een fijne plek in Apeldoorn en ik ben gek op tennissen, tuinieren en wandelen. Ook ben ik altijd in voor een goed gesprek en gezelligheid met vrienden en familie.

Sinds 2013 ben ik actief als loopbaancoach en vanaf 2020 doe ik dit werk vanuit mijn eigen bedrijf. Mijn aanpak draait om het centraal stellen van jezelf, over de talenten die je van nature hebt, je sterke kanten en hoe je dit op een natuurlijk manier al inzet. Om dingen aan te pakken en op te lossen. Waar je van nature al van “aan gaat” en energie van krijgt, omdat je hart er van aangaat. Werken hoeft niet altijd hard werken te zijn, maar mag misschien ook wel gaan over waar je van nature goed in bent en daar energie van krijgen.

Ik ben van nature goed in luisteren, mijn intuïtie laten spreken en tot de kern komen. Ik geef mensen vertrouwen en inzicht in hun zingeving, maar daarnaast ook energie om er werk van te maken. Als je zin hebt in je werk, dan stroomt de energie en ben je in flow. Dit voelt heel prettig en gun ik iedereen.

Heel veel mensen die ik begeleid heb, geven aan dat ze nooit gedacht hadden aan de carrière stap die ze nu gezet hebben. Ze voelen zich geïnspireerd en hebben kunnen ontdekken wat het allerbeste bij hen past.

Dit zeggen klanten over Belinda

Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen, dat is wat jij doet. Dank voor je aandacht, energie en mooie gesprekken. Ik kan hier mee verder.

Je aanmoediging, je vertrouwen, je inspiratie, je hulp, je luisterende oor en de energie die je me elke keer weer geeft! Daar wil ik je voor bedanken.

Opleiding

Naast een loopbaan­coach­opleiding, heb ik mij ook geschoold in leefstijl en vitaliteit zowel als coach en als trainer, Human Design, Sedona techniek (loslaat techniek), Theory U, Arbeids­markt­innovatie, Management en Organisatie.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van werk dat 100% bij jou en je huidige levensfase past?